gravidmassage

Gravidmassage

Ge dig själv en stund för att landa, slappna av, njuta och glädjas åt att vara i kontakt med din kropp och din bebis. Gravidmassage är en behandling som genom långa långsamma strykningar ger djup avslappning.

Den gravida kroppen genomgår otroliga förändringar och utför ett mirakel, den skapar liv. Kroppen vet precis hur den ska göra detta och processen fungerar som bäst ostörd.

Att släppa stress, all prestation och bara vara är däremot något vi hela tiden måste öva oss på. Massage är en fantastisk metod för att landa i nuet som frigör massa måbra-hormoner som tex. oxytocin och serotonin.

 

Allt du mår bra av, mår din bebis bra av, så prioritera dig själv lite extra under din graviditet.

Behandlingen kan även avhjälpa vanliga graviditetesproblem som vätskefyllda ben och händer, trötthet och smärta över ländryggen, ischiassmärtor och sömnproblem.

 

Massagebänken är speciellt utformad med ett hål (med elastiskt stöd för magen) så att du ska kunna ligga bekvämt på mage under hela graviditeten. Om du hellre ligger på sidan har jag en speciell kudde som gör det lite extra bekvämt.

 

Helkroppsmassage

75 min (inkl kort inledande samtal)

Total avslappning för kropp och sinne

750 Kr

 

Fot och ben-massage

45 min (inkl kort inledande samtal)

Speciellt gynnsamt mot sömnproblem och vätskefyllda ben (ödem).

400 Kr

 

UPPSTARTS ERBJUDANDE

Eftersom jag är ny på Hässleholm Yogastudio erbjuder jag helkroppsmassagen för halva priset (375 Kr) under hela 2020.

 

 

Bokning sker via mail till marie@odlaliv.se

Lämna gärna telefonnummer så att jag kan ringa upp dig för att hitta en tid som passar.

 

Titta gärna in på min Facebooksida: Odla Liv - doulastöd och gravidmassage

 

Om mig

Jag heter Marie Helen Andersson och har gått min utbildning inom Gravidmassage hos Hannah Lind Arlaud från Nordlys (DK). Jag har min bakgrund inom nutida dans, kontaktimprovisation, yoga och andra somatiska rörelsepraktiker. Under och efter min egen graviditet så väcktes min fascination för den livbärande kvinnokroppen och nyfikenheten över hur jag kan använda mina erfarenheter och kunskaper för att stödja andra kvinnor i den fantastiska och ibland utmanande processen som en graviditet innebär.

 

Jag håller på att utbilda mig till doula och den tjänsten kommer senare kunna kombineras med eller erbjudas separat från massagen.

 

 

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se