Hässleholms yogastudio drivs av Jennica Östling som är 30 år och småbarnsmamma. Jennica utbildade sig till yogalärare 2016 och visste tidigt att hon ville starta en studio där hon kunde undervisa. Inriktningen på utbildningen var yin, gravid- och mammayoga. Jennica ser sig själv som elev i yoga och livet och fortsätter kontinuerligt att vidareutbilda sig inom yogans värld. Jennica bor med Björn och sonen Sigge i Sjörröd. Jennica delar sitt intresse för personlig utveckling och välmående med Björn som hon delar livet med. Björn erbjuder också olika typer av terapier på studion. Jennica är uppväxt på landet med djur och natur runt omkring i byn Häglinge. Hon brinner för hälsa och välmående och hoppas med denna studio nå många människor i Hässleholm med omnejd som vill hitta en oas att landa i och hämta kraft. Jennica ger även medial vägledning, som du kan boka på hemsidan.

Karolina Persson bor i Hässleholm tillsammans med sin man Jimmy och tre barn – Axel, Elvin och Malva. Hon har alltid haft intresse för hälsa och särskilt ett helhetstänkande kring hälsa och välmående. Hon har också ett stort engagemang för vår miljö och vad vi kan göra för att lämna en något bättre värld efter oss. Naturen ger henne ro och ny energi. Karolina undervisar i ashtangayoga, yin/ashtanga och barnyoga. Ashtangayogan grep henne snabbt, då hon snabbt märkte av ett lugn inombords både under och efter klasserna men även mellan klasserna – balansen i livet har genom yogan blivit lättare och lättare. Hon får också en ständig påminnelse om att vara lyhörd och öppen för sin dagsform både kroppsligt och själsligt, samtidigt som hon ständigt kan utvecklas och utmanas. Att undervisa i yoga ger henne möjlighet att både dela med sig av det fantastiska hon själv funnit i metoden. Alla har något att möta inom sig själva – yogan hjälper oss med det. Det kan vara omtumlande men vi kommer också närmare vår egen sanning genom yogan.

 

Malin Nordström, bor i Hässleholm tillsammans med hennes man Elias och sönerna Abbe och Melker. Malin har länge velat utforska yoga och sin andlighet och fick sedan en period i sitt liv chansen att lära sig mer om yinyoga. Lugnet, andningen och fokus på att bara vara gav stora effekter på hennes välmående som Malin ville sprida vidare och gick då en yinyogautbildning. Malin erbjuder yinyoga och kommer även hålla i barnyoga där inspirationen kommer från hennes söner, då det blir mycket bus och skratt. Att yoga ihop med barnen ger så mycket glädje!!

När Malin inte undervisar jobbar hon med systemstöd och utbildning i energibranschen, hon utbildar sig även till Angelic Reiki Healer. När hon inte är på yogamattan föredrar Malin att åka en tur med husvagnen eller läsa en bok.

 

Angeliga Thell, bor strax utanför Hässleholm och för henne öppnades dörren till yogans värld öppnades genom meditation. Då hon växte upp i en småstad i södra Sverige var utbudet inte så stort, internet hade inte blommat ut som idag och den informationen hon kom över var via böcker från biblioteket.

 

Angelica har nyligen kommit tillbaka från Costa Rica där hon varit bosatt de senaste 4 åren och undervisat yoga.

Angelica erbjuder workshops inom restorative yoga och hoppar in som yininstruktör på de öppna klasserna.

 

 

Cornelia Wijk Lindvall är den yngsta i yogateamet och sedan hon tog studenten har hon arbetat inom skola, och att jobba med barn är något hon brinner för och tycker är otroligt roligt. På fritiden spenderar hon mestadels av sin tid ute i naturen, med vänner och familj. Mycket tid går även åt att pyssla om hunden Minna.

Cornelia fann yogan för några år sedan och det blev hennes sätt att slappna av och lära känna sig själv, och framför allt att lära sig älska sig själv. Därför önskar hon att kunna sprida detta till sin omgivning, att allt fler ska få lära sig vad yogan kan ge för både kropp och själ. Allt från våra yngsta medborgare till våra äldsta.

Cornelia har gått barnyoga utbildning och kommer att hålla olika kurser i barnyoga på studion framöver. Till hösten kommer Cornelia även utbilda sig inom yinyoga.

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se