Hässleholms yogastudio drivs av Jennica Östling som är 31 år och småbarnsmamma. Jennica utbildade sig till yogalärare 2016 och visste tidigt att hon ville starta en studio där hon kunde undervisa. Inriktningen på utbildningen var yin, gravid- och mammayoga. Jennica ser sig själv som elev i yoga och livet och fortsätter kontinuerligt att vidareutbilda sig inom yogans värld. Jennica bor med Björn och sönerna Sigge och Liam i Sjörröd. Jennica delar sitt intresse för personlig utveckling och välmående med Björn som hon delar livet med. Björn erbjuder också olika typer av terapier på studion. Jennica är uppväxt på landet med djur och natur runt omkring i byn Häglinge. Hon brinner för hälsa och välmående och hoppas med denna studio nå många människor i Hässleholm med omnejd som vill hitta en oas att landa i och hämta kraft. Jennica ger även medial vägledning, som du kan boka på hemsidan.

 

Malin Nordström, bor i Hässleholm tillsammans med hennes man Elias och sönerna Abbe och Melker. Malin har länge velat utforska yoga och sin andlighet och fick sedan en period i sitt liv chansen att lära sig mer om yinyoga. Lugnet, andningen och fokus på att bara vara gav stora effekter på hennes välmående som Malin ville sprida vidare och gick då en yinyogautbildning. Malin erbjuder yinyoga och kommer även hålla i barnyoga där inspirationen kommer från hennes söner, då det blir mycket bus och skratt. Att yoga ihop med barnen ger så mycket glädje!!

När Malin inte undervisar jobbar hon med systemstöd och utbildning i energibranschen, hon utbildar sig även till Angelic Reiki Healer. När hon inte är på yogamattan föredrar Malin att åka en tur med husvagnen eller läsa en bok.

 

Angeliga Thell, bor strax utanför Hässleholm och för henne öppnades dörren till yogans värld öppnades genom meditation. Då hon växte upp i en småstad i södra Sverige var utbudet inte så stort, internet hade inte blommat ut som idag och den informationen hon kom över var via böcker från biblioteket.

Angelica har nyligen kommit tillbaka från Costa Rica där hon varit bosatt de senaste 4 åren och undervisat yoga.

Angelica erbjuder restorative yoga, Hatha och yinyoga. 

 

Lotta Brodd bor i Osby tillsammans med sin man Stellan. Lottas stora passion ilivet är livsstil och hälsa och sambandet kropp – själ. Detta intresse gjorde att Lotta blev nyfiken på vad yogan kunde tillföra i hennes liv. Hon upptäckte att yogan berikade hennes liv ytterligare och yogan blev den röda tråden i hennes vardag. Lotta brinner för att få fler att upptäcka yogans fantastiska egenskaper och vad den kan göra med individen. Även i sitt arbete på ett skyddat boende använder Lotta yogan som en del i bearbetningen hos skyddspersonerna. Lotta är utbildad yinyogalärare, instruktör i kundalini och medicinsk yoga samt ledare i Barnyoga.

Utöver yogautbildningarna har Lotta utbildning i meditation och mindfullness, Taktilmassage, Reikihealing samt TKM ( traditionell kinesisk medicin). Lotta kommer erbjuda medicinsk yoga med start våren 2021 hos oss.

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se