Dance, Love & Meditation Workshop

11.01.2019 13:31

Vänd blicken inåt och upplev dig själv för en stund. Med hjälp av dans, meditation och yinyoga utforskar vi oss själva.
Välkommen på upptäcktsresa den 10 mars klockan 13:00-16:00

 
Genom stillhet hjälper vi kroppen att återhämta sig och våra sinnen att bli kraftfullare.
Vill du få en paus från att tänka, prestera och vara duktig då är detta rätta workshopen för dig. Vi lämnar hjärnan och prestationsprinsessan hemma för att bara vara oss själva för en stund och njuta av nya upplevelser, stillhet och oss själva. Vi kommer att växla från stillhet och rörelse från återhämtning till energi från yin till yang. Vi testar att släppa taget och allt är okej. Du behöver inte någonting denna helg bara vara i det du är i. Du gör allt och alla rörelser helt efter din egna förmåga och behov för dagen på din matta gärna med ögonen slutna för att lättare hitta in i dig själv.
Du får möjlighet att uttrycka dig helt fritt genom intuitiv dans och skrift.
För dig som vill testa något nytt och hitta din inspiration och glädje. Dansa järnet för att sedan landa i lugnet.
Kanske är detta nytt för dig eller kanske har du testat något av dessa uttryckssätt tidigare. Oavsett så är du varmt välkommen!

Innehåll
 Meditation och medveten andning
 Yinyoga
 Shaking
 Intuitiv dans
 Reflektera genom att skriva eller bara skriva det som kommer

Om Anneli Hallberg:
Att skapa och dansa är att leka för mig och lek gör mig glad! Mitt skapande är intuitivt och det som blir blir. Jag lägger mig i så lite som möjligt och låter lusten styra mig.
Meditation och yinyoga är två verktyg för mig att stanna upp och känna klart och känna efter. De hjälper mig att navigera i mitt liv och lyssna inåt och till min egna röst.
Jag är utbildad hälspedagog med fil kand. i kostvetenskap, personlig tränare, globalyogalärare, yinyogalärare och hundterapiförare och min dröm är att ha min hund Otto som kollega i min roll som yinyogalärare. Jag har en bakgrund som kock och matinspiratör.
2016 gick jag in i väggen och blev sjukskriven och min väg tillbaka har varit genom skogen, hundar, yoga och terapi. Den mest lärorika kursen jag gått och som hjälp att välja en annan väg i livet.

Varmt Välkomna!
Anneli

Villkor
.Pris 300 kr utan klippkort:, 200 kr med klippkort. Betalas via faktura via mejl
-Bindande anmälan

Anmälan via länken www.bokadirekt.se/places/h%C3%A4ssleholms-yogastudio-19991

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
Jennica 0733 55 55 68
Björn 0736 702760
info@hlmyogastudio.se