Gravidyoga kurs/online

16.11.2020 15:45

Gravidyoga kursen kommer erbjudas i studion och samtidigt sända live till dig där hemma. Det du behöver är en telefon, ipad eller dator att ansluta dig till och ett facebook-konto. Du väljer vilket av det alternativ som passar dig när du bokar din plats. Köper du kursen för att delta i studion kommer du även få tillgång till den online ifall du skulle vara sjuk. 

Kurs för dig som är gravid och vill förbereda dig inför förlossningen. Du kommer få övningar som stärker din bäckenbotten, släpper på spänningar, andningstekniker och avslappning. Du kan påbörja kursen oavsett vilket vecka du är i, desto tidigare i graviditeten desto större chans att hinna träna på andning, avslappning som är till god hjälp inför förlossningen. 

Inga förkunskaper krävs och passar dig oavsett om du är van yoggis eller nybörjare. 
Rådfråga din läkare vid osäkerhet kring att yoga under din graviditet. All yogapraktik sker under eget ansvar

 

  • När du har bokat dig och betalt söker du upp gruppen Gravidyoga online via Hässleholms yogastudio på facebook och ansöker om medlemskap. Du blir godkänd i gruppen när vi har fått in din betalning. 
  • Yogaklassen kommer läggas ut i gruppen samtidigt som klassen startar i studion. Sen är klassen tillgänglig i 24 h och sen raderas den 

 

Varmt Välkommen!
Jennica Östling

Anmälan gravidyoga kurs

Kontakt

HealYou yoga & vägledning
info@hlmyogastudio.se