Medveten andning föreläsning

09.04.2019 14:20

Datum: 28 maj klockan 18:30-20:00    

Inspiratören och Cert. Andningssinstruktören Ulrika Hallebrand kommer och håller en föreläsning om andning och hur hon efter år av psykisk, fysisk stress, utbrändhet, förlossningsskada kom i kontakt med för henne, nyckeln till god hälsa. Ulrika Hallebrand berättar varför hon anser att det är en av nycklarna till god fysisk och mental hälsa och vilka vinster kan vi få.

Alla kan väl andas eller? 
Lär dig andas rätt och lätt för mer energi, mindre stress, bättre sömn och ökad livskvalitet. Vi går igenom de fem principerna för goda andningsvanor och exempel på någon praktisk övning ges.
Andningen speglar vad som pågår i kroppen — både tankar och känslor och om vi är stilla eller om vi rör på oss. Genom att ta kontroll över vår andning kan vi påverka våra tankar och känslor, våra inre organ som hjärta och hjärna samt kroppens funktioner som matsmältning och immunförsvar. Att det är viktigt att andas är ingen nyhet. Bara några minuters syrebrist kan för alltid förstöra hjärnans förmåga att bearbeta inkommande information. Men det är inte bara viktigt ATT vi andas, utan också HUR vi andas. Vi andas 1 000 andetag varje timme och genom att träna upp dina andningsvanor kan du erhålla stora vinster både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt. I andningen har vi dygnet runt tillgång till ett synnerligen enkelt och effektivt verktyg för att hantera stress, rädslor, smärta och förbättra exempelvis koncentration och sömn. 

Medveten Andningsträning - ett effektivt verktyg vid:
- Sömnproblem: Förbättrad sömnkvalité
- Stresshantering: För att snabbt komma ned i varv
- Hjärtproblem: Stabilisera blodtrycket
- Träning: Ökad uthållighet och snabbare återhämtning
- Studier: För bättre koncentration och inlärning
- Viktnedgång: Mer energi och ökad förmåga att bränna fett
- Rädslor: Minskad oro och rädslor och ökad trygghet
- Astma och allergi: Frigör trånga luftvägar

 

Pris: 250 kr Bindande anmälan med 14 dagars ångerrätt. Faktura skickas till din mejl

Anmälan via länken www.bokadirekt.se/places/h%C3%A4ssleholms-yogastudio-19991

 

 

Varmt välkommen    

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se