Vi välkomnar Ann med kurser till hösten

27.06.2018 11:25

Ann Svärdfelt har arbetat med yoga på heltid i 16 år. Hon har även drivit egen studio i 12 år. Hon kommer från Östersund, men bor numera i Åhus.

Ann har under årens lopp träffat många människor som hon har lärt ut yoga till. Hon har djup kunskap och tar sig gärna an människor som har skadat sig på ett eller annat sätt. Yoga är rehabiliterande säger Ann. Själv råkade hon ut för en allvarlig bilolycka i tonåren och skadade då sin rygg rejält. Hon provade sjukgymnastik och höll på med alla möjlig träning i många år, men det var inte förrän hon började med yoga som hennes rygg blev bra.

Ann älskar sitt jobb och hennes entusiasm brukar smitta av sig. Ta tillfället och prova yoga med henne hos oss i höst.

 

Grundkurs i Ashtanga yoga

På denna kurs får du lära dig grunderna i en yogametod som har flertusenåriga rötter. 

I lugnt tempo tränar vi på rörelserna och andningen.

Rörelserna följer ett specifikt program. Det kommer bli möjligt att lära sig programmet och då kan man enkelt öva hemma sedan.

Kursen passar alla. Även du som har utövat någon form av yoga är välkommen.

 

Yoga för stela män

Tills för ungefär 100 år sedan utövades yoga enbart av män. Den här kursen har ett upplägg som passar alla män och alla åldrar. Det är en perfekt kurs för dig som inte har provat yoga ännu, men som är nyfiken. 

Mer info och anmälan kommer i juli. Men du kan redan nu göran en intresseanmälan genom att mejla dina uppgifter till info@hlmyogastudio.se

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
Jennica 0733 55 55 68
Björn 0736 702760
info@hlmyogastudio.se