Vi erbjuder nu onlineyoga

05.11.2020 17:56

Vi erbjuder yoga online!!

Vi är glada att nu äntligen kunna erbjuda yoga till dig som av olika anledningar inte kan komma till oss i studion. Samtidigt som vi håller i klasserna yinyoga och yinflow i studion kommer vi att sända det live till dig där hemma. Det du behöver är en telefon, ipad eller dator att ansluta dig till och ett facebook-konto.

Såhär fungerar det:

  1. Boka din onlineplats via vårt bokningssystem och välj den onlineklass du vill delta i  hlmyogastudio.touchupbooking.com/sv/Classes?clientPublicId=bab1f079-9db8-4614-b180-be3fb26db26d Bokningen stänger 60 minuter före klassens start. 
  2. Betala genom att swisha till 123 125 49 86. Se prisuppgift nedan. Har du inte swish betala in via BG:881-6944. OBS om du betalar in via BG behöver detta göras senast 3 vardagar innan klassen för att vi ska kunna se din betalning. Skriv namn och vilken klass i meddelande.
  3. När du har betalt söker du upp gruppen Yoga live via Hässleholms yogastudio på facebook och ansöker om medlemskap. Du blir godkänd i gruppen när vi har fått in din betalning. 
  4. Yogaklassen kommer läggas ut i Yoga live gruppen samtidigt som klassen startar i studion. Sen är klassen tillgänglig i 20 h och sen raderas den 

 

Priser:

  • Enstaka klass 200 kr/gång. Betalning via swish eller bankgiro
  • Prova på en gång 100 kr. Gäller endast 1 gång/person. Betalning via swish eller bankgiro.
  • Månadskort online 525 kr/månad. Betalning via swish eller bankgiro 

 

Från och med den 1 december kan du använda ditt aktiva klipp- eller periodkort till onlineklasserna. Du bokar dig som vanligt och söker upp facebook gruppen.

 
För dig som betalat in via swish för enstaka klass är bokningen bindande och klassen finns tillgänglig i 20 h. Om klassen bli inställd, har du det förlorade tillfället till godo vid nästa bokning.
 
Har du frågor kontakta oss via info@hlmyogastudio.se

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se