Yoga & stoppa människohandel

20.02.2018 13:22

Yoga gratis och donera för att stoppa människohandel

Den 11 mars kommer Hässleholms YogaStudio att ha två gratis yogaklasser där du donerar din gåva på plats via swish för att vara med att stoppa människohandeln.

  • Softyoga med Jennica klockan 10-11
  • Yoga Awareness med Ehlin klockan 16:30-17:30

Boka din plats på yogamattan via länken www.bokadirekt.se/places/hässleholms-yogastudio-19991

 

Info om organisationen:

Odanadi Sverige Organisationen Odanadi finns i Mysore City, södra Indien. Det är ett hem för kvinnor, barn och män som har överlevt från våldtäkt, människohandel, prostitution och/ eller övergreppOdanadi betyder "Soul mate" på språket Kannada, vilket innebär att vi går hand i hand genom goda och dåliga tider. Organisationen ger alla personer som behöver hjälp, med extra fokus på offer för människohandel.

Ett av Odanadis mål är att stärka individens oberoende och sociala anslutningar genom att erbjuda utbildning, ansvar för hushållssysslor och delta i fysiska aktiviteter som karate och yoga. Det finns två Odanadi hus, en för kvinnorna och den andra för det män.

I Odanadihusen finns det upp till 85 personer som bor tillsammans och utför olika regelbundna aktiviteter, till exempel matlagning, yogaklass, konst, karate, skönhetsklass och meditation.

Ett av Odanadi Sveriges främsta syften är att stärka systerskapet genom feministisk medvetenhet med systrar och bröder över hela världen. Vi vill öka medvetenheten om dagens slaveri och människohandel.

Alla belopp gör en skillnad!

Du är mer än välkommen att kontakta oss!

För ytterligare information och bli medlem kontakta Sara Kelilnejad

 

För dig som inte har möjlighet att bidra på plats eller inte har swish

  • SWISH: 123 006 18 95 och
  • Swedbank bankgironummer: 5099-6305

 

Hjärtlig välkommen att yoga för en bättre värld!!

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
Jennica 0733 55 55 68
Björn 0736 702760
info@hlmyogastudio.se