Yogavandring i Vedema 11 maj

26.03.2019 09:03

Yogavandring i Vedema

Välkomna på en vandring som stretchar både din kropp och ditt medvetande!

I den kuperade och varierade terrängen som Vedema bjuder på gör vi tillsammans en vandring som vi bryter med 2 pass av avslappnande yinyoga. En mjuk variant av stretchande yoga som passar bra mellan aktiviteter som exempelvis vandring, men även som avslappning och nedvarvning närhelst man behöver. Återhämtning står i fokus i denna mycket terapeutiska yogaform. Dessa milda men långa stretchar påverkar kroppens bindväv som sitter runt musklerna och länkas samman genom hela kroppen. Det innebär att stretch av en del av kroppen även kan påverka andra delar. Målet är att stilla kroppen och släppa på både fysiska och emotionella spänningar. Jennica Levin från Hässleholms yogastudio guidar oss genom båda passen.

I de varierade skogarna möts vi av branta backar och vacker utsikt. Granskog, tallskog, bokskog och Rökeån som ringlar fram längs en del av vandringen. Efter andra yogapasset tror jag att vi alla längtar efter kaffe och tilltugg, så packa ner matsäck och glöm inte vattenflaskan. Kläder efter väder, men gärna mjuka kläder så ni känner er rörliga och följsamma. Hundar är välkomna under vandringen, men de måste hållas kopplade och får bindas på lämpliga ställen under yogapassen. 
Tänk på att ta med yogamatta eller liggunderlag till yogapassen!

Kostnad 100 kr, betalning via swich eller kontant!

Icke medlemmar är också välkomna, kontakta Maria för anmälan på telefon 070 37 65 292

Mer informatio och anmälan www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/vandring/vandring/yogavandring-i-vedema/?fbclid=IwAR1fXdQcSzJbcGoHCJ1jDDj7MNV_Ad_rSFxczLG2AjOD_uMnzt2hCvcPT-8

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se