Må Toppen & Nå Toppen

I denna utbildningen ges du möjligheten att lära dig                

Älska dig själv fullt ut

Bli en mästare på kommunikation

Och du får verktyg att nå dina drömmål och öka ditt inre välmående

 

Modul 1: Medvetenhet

Du kan aldrig bli av med ett problem som du inte är medveten om

Det första steget att ta tag i en ovana är att bli medveten om den. För att en djupgående förändring ska äga rum så behövs det en medvetenhet och insikt.

I första modulen av utbildningen så släpper vi fram och tränar oss i medveten närvaro, acceptans och att även se oss själva och andra människor.

Att verkligen se sig själv för den jag är, ger mig möjlighet att rikta hela min uppmärksamhet på det jag vill.

”Det är lätt att glömma att vårt yttre liv speglas av vårt inre liv, och att dina dagar kan bli dramatiskt mycket bättre genom att du fokuserar på ditt inre liv"

För hur ska du kunna vara en källa till positiv energi för andra när du själv saknar energi? Hur ska du kunna locka fram det bästa ur andra om du inte har kontakt med det bästa inom dig själv?

Att må genuint bra i sig själv. Lägga tid på ditt inre liv, det förändrar dig. Du blir en bättre ledare, förälder, arbetskamrat och bättre människa”

 

Modul 2: Önskat Resultat

Genom att fokusera på det du vill så har det en tendens att bli så.

Är det viktigt att veta vad jag vill? Jag tror det är viktigt att veta vad jag vill, det skapar en energi att jag vill något.

Vi lever i en värld som fokuserar på det jag inte vill, istället för att lägga fokus på det jag vill.

I denna modul tittar vi på om där finns en skillnad på en som är lycklig, känner genuin glädje, framgångsrik på de han/hon gör, når sina drömmar och på en som inte känner så, eller når det som den drömmer om.

Finns där en skillnad? och i så fall vad är den, och hur når vi den?

Alla som blir ihågkomna, legender eller stora människor enligt dig. De har alla varit som oss!

 

Modul 3: Med rätt sinne

Det undermedvetna, det är där du verkligen kan få en djupgående förändring, och denna förändring går blixtsnabbt. Du förändras på djupet av dig själv och detta går snabbt.

Din inre förändring blir till i ett ögonblick fritt från tankar. Den förändrar dig inifrån och ut, för all framtid.

I upplevelsen får du tillgång till 95% av hela dig.

I denna modul så lär du dig att fördjupa denna inre upplevelse. Skapa mottaglighet till ditt icke tänkande. Samt att lägga in det du vill i ditt undermedvetna.

 

Pris:

Individuellt 24 000 kr med möjlighet till delbetalning 2000 kr/månaden. 3 h/per tillfälle med 10 träffar under 1 år som vi planerar gemensamt när tillfällen ska genomföras.

Grupp 5208 kr/modul (3 moduler) med 6 h/per tillfälle med 10 träffar under 1 års tid. Grupp utbildningen blir av efter att det är tillräckligt med anmälda. Så välkommen med din intresseanmälan

 

Kontakta Björn

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se