Jag heter Marie och bor i Finja med min man, hund och katt. Arbetar till vardags som tandtekniker i Kristianstad. På fritiden är det djuren, trädgården, läsa bra böcker och en del heminredning på programmet. Har tre barn som är vuxna. Har ett stort intresse för andlighet, själslig utveckling och att arbeta med energier för ett inre välbefinnande. Utbildar ständigt mig själv genom litteratur och även kurs i personlig utveckling hos Björn på Terapi & Hälsa.

Är sedan 2015 certifierad Reiki healer steg I och II. Även utbildad i healingmassage. Behandlingarna är friskvård som balanserar dina energier. Många upplever t ex. smärtlindring, ökad energi eller känner sig fullständigt lugna och balanserade.

Erbjuder intuitiv healing med reiki som grund. Reiki är universell livsenergi som flödar genom allt. När ki/energi är i obalans skapas låg energi, sjukdom och låg självkänsla. Reiki initiv healing minskar stress, smärta och balanserar immunförsvar och ökar självkänslan. Healing verkar fysiskt psykiskt och emotionellt och varje behandling går energin dit du mest behöver den.

  • Reiki healing 60 minuter 450 kr (45 min healing + samtal)
  • Healingmassage 550 kr (mjuk massage med olja. Ben rygg och ansikte. Chakrabalansering)
  • Distanshealing 20-30 min 250 kr
 
För frågor eller bokning:
0706014811

 

 

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se