Priser & villkor

 

10 % rabatterat pris för dig som är senior och student. Visa upp intyg för att ta del av rabatten. 

 

Finns möjlighet att köpa presentkort  

 

Du har möjlighet att använda ditt friksvårdsbidrag här. Vi är kopplade till ActiWay friskvård där du kan köpa våra tjänster via deras hemsida eller hos oss på plats efter uppvisad legitimation. Du kan även köpa workshop och kurser, kontakta oss så hjälper vi dig 

 

Klipp-och periodkorten gäller endast på öppen klass, är digitala och personliga. Du kan köpa våra tjänster via hemsidan, mejl eller på plats med swish. 
Vi tar ej kort eller kontanter. Har ni frågor kontakta oss info@hlmyogastudio.se
 
Priserna nedan gäller endast för öppen yogaklass 
 • Enstaka klass 200 kr/gång Betalas med swish
 • Prova på 1 gång för 100 kr Gäller endast 1 gång/person och betalas med swish
 • Klippkort 5 ggr 795 kr Giltigt 6 månader 
 • Klippkort 10 ggr 1495 kr Giltigt 6 månader
 • 1 månadskort 895 kr
 • 3 månaders kort 2095 kr
 • 6 månaders kort  3195 kr
 • 1 års kort 6295 kr

 

Vi erbjuder yoga online!!

Vi är glada att nu äntligen kunna erbjuda yoga till dig som av olika anledningar inte kan komma till oss i studion. Samtidigt som vi håller i klasserna i studion kommer vi att sända det live till dig där hemma. Det du behöver är en telefon, ipad eller dator att ansluta dig till och ett facebook-konto.

Såhär fungerar det:

 1. Boka din onlineplats via vårt bokningssystem och välj den onlineklass du vill delta i  hlmyogastudio.touchupbooking.com/sv/Classes?clientPublicId=bab1f079-9db8-4614-b180-be3fb26db26d Bokningen stänger 60 minuter före klassens start. 
 2. Betala genom att swisha till 123 125 49 86. Se prisuppgift nedan. Har du inte swish betala in via BG:881-6944. OBS om du betalar in via BG behöver detta göras senast 3 vardagar innan klassen för att vi ska kunna se din betalning. Skriv namn och vilken klass i meddelande.
 3. När du har betalt söker du upp gruppen Yoga live via Hässleholms yogastudio på facebook och ansöker om medlemskap. Du blir godkänd i gruppen när vi har fått in din betalning. 
 4. Yogaklassen kommer läggas ut i Yoga live gruppen samtidigt som klassen startar i studion. Sen är klassen tillgänglig i 20 h och sen raderas den 

 

Från och med den 1 december kan du använda ditt aktiva klipp- eller periodkort till onlineklasserna. Du bokar dig som vanligt och söker upp facebook gruppen.

 
För dig som betalat in via swish för enstaka klass är bokningen bindande och klassen finns tillgänglig i 20 h. Om klassen bli inställd, har du det förlorade tillfället till godo vid nästa bokning.

 

 
Villkor:
 • Bindande kurs och workshops anmälan och återbetalas endast vid uppvisat läkarintyg
 • All yogapraktik sker på eget ansvar
 • Är du gravid eller skadad meddela oss så vi kan hjälpa dig på bästa sätt med alternativ
 • Avboka 4 h före klass start (gäller yoga öppen klass) annars debiteras full avgift

 

 

 

Varmt välkommen på yogamattan 

Namasté 

 

 

 

Köp klipp-och periodkort

Korten är personliga och digitala

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se