Yoga -drop in 

 

Du bokar yoga drop in, kurser, workshops via länken hlmyogastudio.touchupbooking.com/sv/Classes?clientPublicId=bab1f079-9db8-4614-b180-be3fb26db26d

 

Du kan betala per tillfälle med swish, köpa klippkort eller medlemskort. Mer information finner du under priser och villkor. Vi är kontanfria och tar inte kort. 

Har ni frågor så kontakta oss info@hlmyogastudio.se

 

Yinyoga:Yin är den vilande yoga formen som ger ett ökat flöde av energi till kroppen genom att vi fokuserar på bindväven. I varje position stannar vi i 3-5 minuter för att komma åt bindväven på djupet. 

YinFlow: En yogaklass som är inspirerad av yinyoga vilket innebär att vi stannar lite längre i de stretchande positioner för att komma åt bindväven men som även innehåller enkla och mjuka flöden. 

Ashtanga:Ashtanga är en traditionell och dynamisk yogaform. Ashtanga karaktäriseras av att en fast serie ställningar görs i ett andningssynkroniserat flöde. På denna klass får du lära dig grunderna i ett lugnt tempo. 
 
Hatha: Hathayogan är den mest kända formen av yoga ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar. Genom att träna kroppen vill man i hathayoga nå sinnet och därmed finna inre balans. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. 
 
 After work yoga & bubbel: Varför inte avsluta månaden med AW yoga och bubbel där vi släpper loss och går in mot helgen!! (Finns möjlighet till alkoholfritt bubbel)
AW yoga är en fysisk klass tillsammans med svängig musik och där vi avslutar med avslappning
Ta med vänner & kollegor på en rolig stund på yogamattan
 
Adventsyoga: Varför inte höja julstämning och minska på julstressen på yogamattan med adventsyoga där vi tänder adventsljusstaken, julfikar, lyssnar på julmusik och yogar tillsammans. Yogan kommer innehålla en blandning av enkla flöden och yinyoga för ultimata avkopplingen och självklart avslutar vi med shavasana (avslappning)
 
Yoga rest: Yoga rest är en klass där du ligger i shavasana och får en guidad sömnbaserad meditation som ska hjälpa dig att slappna av och minska på stress och oro. Så gott det går ska man vara vaken, men det är också helt okej om man skulle somna.  

 

Individuell yoga: I den individuella yogan tittar vi på ditt behov och lägger upp ett program för att utveckla och främja ditt välmående, i både kropp och sinne.  Du kan vilja öka din smidighet, förbättra andning, teknik, minska stress, få en avkopplande egentid på yogamattan eller minska smärta. Beroende på ditt behov kan du välja att göra programmet hemma där vi följer upp din process kontinuerligt eller genomför programmet tillsammans. Jag kan även komma hem till dig mot en extra avgift. Bokning gör du via mejl Info@hlmyogastudio.se

 

Företagsyoga: Jag kommer till er och håller i den yogaform ni önskar, allt från 60-120 minuter. Bokning och offert kontakta oss via mejl info@hlmyogastudio.se

 

 

 

 

 

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se