Yoga -öppen klass

Vi erbjuder nu yoga online! Vi är glada att nu äntligen kunna erbjuda yoga till dig som av olika anledningar inte kan komma till oss i studion. Samtidigt som vi håller i klasserna yinyoga och yinflow i studion kommer vi att sända det live till dig där hemma. Det du behöver är en telefon, ipad eller datoratt ansluta dig till och ett facebook-konto. Läs mer här www.hlmyogastudio.se/news/yoga-online/

Klicka på länken för att ta del av det aktuella schemat och bokning

hlmyogastudio.touchupbooking.com/sv/Classes?clientPublicId=bab1f079-9db8-4614-b180-be3fb26db26d

 

På de öppna klasserna kan du välja att använda klipp-eller periodkort beroende på vad som passar dig. Det finns även möjlighet att betala per gång vilket du gör med swich på plats. Information om våra priser finner du under fliken priser och villkor. Vi är kontanfria och tar inte kort. 

Har ni frågor så kontakta oss info@hlmyogastudio.se

 

Yinyoga:Yin är den vilande yoga formen som ger ett ökat flöde av energi till kroppen genom att vi fokuserar på bindväven. I varje position stannar vi i 3-5 minuter för att komma åt bindväven på djupet. 

YinFlow: En yogaklass som är inspirerad av yinyoga vilket innebär att vi stannar lite längre i de stretchande positioner för att komma åt bindväven men som även innehåller enkla och mjuka flöden.

Global yoga: Dynamisk flödande klass, för dig som vill utmanas både mentalt och fysiskt på yogamattan tillsammans med rytmisk musik

Hatha: Hathayogan är den mest kända formen av yoga ur vilken de flesta andra yogaformer härstammar. Genom att träna kroppen vill man i hathayoga nå sinnet och därmed finna inre balans. Mjuka fysiska rörelser kombineras med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. 
 
Medicinsk yoga: NYHET VÅREN 2021Medicinsk yoga är en terapeutisk yoga som arbetar på djupet med obalanser i både den mentala och fysiska kroppen. Genom mjuka enkla rörelse stimulerar man kroppens egna läkningsförmåga och stärker kroppen. Strävan är inte att komma så djupt som möjligt i de olika positionerna, utan det är utövarens kropp och dagsform som styr. Utöver de olika rörelserna arbetar den medicinska yogan mycket med andetaget. Man vägleds in i det långa djupa andetaget som balanserar, stärker, löser upp både muskulära och känslomässiga spänningar, ger dig energi samt skapar lugn och avspänning inom dig. Denna yogaform kan utövas av alla. Kan man inte sitta på golvet går det bra att sitta på en stol.
 

Företagsyoga: Bokning och offert kontakta oss via mejl info@hlmyogastudio.se

 

 

 

 

 

Kontakt

Hässleholms YogaStudio Åkaregatan 19 Hässleholm
info@hlmyogastudio.se